Atelier voor handgesponnen garens en weefwerk.

© 2012 Amino    All Right Reserved  |  Privacy Policy

Spinner Of Yarns

s


Actueel nieuws - 2018


  • In 2018 wordt de verkoop van alle artikelen van het merk Schacht Spindle Co beeindigd. Daarom wordt een aantal spinnewielen, weefgetouwen en accessoires op dit moment EXTRA VOORDELIG aangeboden in de webwinkel. De aanbiedingen zijn uitsluitend geldig voor de nog beschikbare (direct uit voorraad leverbare) artikelen, zolang de voorraad strekt, dus alleen bedoeld voor snelle beslissers. Uiteraard worden alle artikelen nog steeds geleverd met de normale service van Spinner Of Yarns en de fabrieksgarantie van Schacht Spindle Co. Bekijk het actuele aanbod in de webwinkel.

 

  • Om meer mensen kennis te laten maken met de unieke garens die je kunt maken met de wol van jouw eigen hond of kat biedt Spinner Of Yarns vanaf 2018 een aantal basisopdrachten aan voor spin- en weefwerk met garen van eigen huisdier, voor een vaste prijs. 
    ​Lees meer op de pagina garens

Belangrijkste nieuws  uit 2017

Na de Landelijke Spindag in oktober heb ik de beslissing genomen om een deel van mijn werkzaamheden als Spinner Of Yarns in 2018 af te bouwen.

Door de komst van YouTube als 'lesgever'  en de toename in het aantal webwinkels.is het aantal cursisten en bezoekers aan Spinner of Yarns de laatste jaren steeds verder afgenomen. Daarom wordt het lesprogramma van de ambachtelijke spinschool in december 2017 beeindigd en het wolatelier & de showroom gesloten voor het publiek. 


Ook de verkoop van artikelen van Schacht Spindle Co wordt gestopt.  De nog aanwezige voorraadartikelen van Schacht Spindle Co zullen in 2018 uitverkocht via de webwinkel, zolang de voorraad strekt.  Omdat dit merk niet meer opnieuw zal worden ingekocht is dit een goed moment om extra in te slaan, voor jezelf of voor een toekomstig geschenk.

De volgende activiteiten worden in 2018 nog wèl voortgezet:
- Spinnen in opdracht 
- Verkoop van artikelen van Louët B.V. (o.a. S10 spinnewielen, Erica en Jane weefgetouwen, mengborden, kaardmolens en diverse accessoires)
- verkoop van handgesponnen garens, o.a. art yarns en garens van speciale en zeldzame wolsoorten.
- verkoop van weefwerk 
- Op speciaal verzoek is Spinner Of Yarns beschikbaar voor wolkeuring, spinles, lezingen en demonstraties voor groepen en scholen op locatie (b.v. op scholen, bij verenigingen, lokale spingroep of handwerk evenement)

Er wordt nog gezocht naar een alternatief voor de spinles programma's. Waarschijnlijk zal een deel van het cursusmateriaal in de toekomst beschikbaar worden gemaakt voor zelfstudie. 

Belangrijkste nieuws uit 2016   

  • Spinner Of Yarns verkoopt spinnewielen, weefgetouwen en accessoires van Schacht Spindle Co. en Louët B.V.  De meest gevraagde artikelen vind je in de webwinkel. Producten die je daar niet ziet kunnen op speciaal verzoek ook worden besteld, door relaties van Spinner Of Yarns  (mijn cursisten, de Zeeuwse spinners en de leden van de Landelijke Spingroep en Weefnetwerk). Neem hiervoor contact op via het contactformulier. 


Belangrijkste nieuws uit 2015

  • Het atelier in Hoofddorp was helaas slechts tijdelijk beschikbaar. Daarom werkt Spinner Of Yarns in 2016 haar garens weer in het 'oude' atelier in Zeeland. Hier is geen showroom meer, maar nog wel een (kleine) webwinkel. Deze wordt  (in de avonduren) 'gerund vanachter de keukentafel'.


Ouder nieuws:

  • Tot 2014 verkocht Spinner Of Yarns  de wol van Schapenpark Goede Hope, het educatief centrum voor speciale en zeldzame schapenrassen. Wegens de sluiting van Goede Hope is een deel van het werk van Spinner Of Yarns - om praktische redenen - beëindigd.
  • De zeldzame en speciale wol is inmiddels allemaal uitverkocht en zal ook niet opnieuw worden aangeboden.
  • Omdat de zeldzame wolsoorten ook niet meer beschikbaar zijn voor het cursusmateriaal (zoals de wolabonnementen en de wolpakketten bij spinstarters en spinschool modules) zal het cursusmateriaal worden aangepast, voor gebruik met andere (goed verkrijgbare) materialen. 

NIEUWS VAN SPINNER OF YARNS