Atelier voor handgesponnen garens en weefwerk.

© 2012 Amino    All Right Reserved  |  Privacy Policy

Spinner Of Yarns

s


Actueel nieuws

 • Wegens wijzigingen in het  assortiment van Spinner Of Yarns wordt momenteel een aantal showmodellen met forse korting uitverkocht. Ga hiervoor naar de webshop.  

Overig  nieuws uit 2017:

 • Spinner Of Yarns verkoopt spinnewielen, weefgetouwen en accessoires van Schacht Spindle Co. en Louët B.V.  Een aantal snel leverbare artikelen vind je in de web shop. Producten die je daar niet ziet kunnen op speciaal verzoek ook worden besteld, door relaties van Spinner Of Yarns  (mijn cursisten, de Zeeuwse spinners en de leden van de Landelijke Spingroep en Weefnetwerk). Neem hiervoor contact op via het contactformulier. 
   

Belangrijkste nieuws uit 2016   

 • In een moderne wereld, waarin nauwelijks nog vraag is naar kwalitatief hoogwaardige, geheel met de hand gesponnen garens en spinnewielen en weefgetouwen meestal via internet worden gekocht, bij willekeurig welke (de goedkoopste) aanbieder, heeft een kleinschalig wolatelier, zoals dat van Spinner Of Yarns, in feite geen commercieel bestaansrecht.
  Na een periode van rust en nadenken heb ik besloten om toch (part time) door te gaan, in mijn  'oude' atelier in Zeeland, omdat spinnen nu eenmaal mijn passie is, er er altijd mensen zijn die - net als ik zelf - wel degelijk interesse hebben in mijn unieke product.
 • Als je zelf ook wilt (leren) spinnen en weven kun je (via de web shop of op afspraak, bij me terecht voor een aantal zeer moderne spinnewielen, weefgetouwen en aanverwante artikelen (dezelfde die ik zelf ook gebruik en die ik - met zeer goede redenen - van harte aanbeveel). Ook is er cursusmateriaal, waarmee je zelf thuis aan de slag kunt.
 • Voor scholen en groepen (vanaf 4 personen) kunnen ook workshops, wolkeuringen en demonstraties worden georganiseerd.


Belangrijkste nieuws uit 2015

 • Het atelier in Hoofddorp was helaas slechts tijdelijk beschikbaar en is inmiddels gesloten.
 • Spinner Of Yarns Spinner Of Yarns spint sinds 2016 haar garens weer in het 'oude' atelier in Zeeland.  Hier is geen showroom meer, waar je alle spinnewielen en weefgetouwen van Louët en Schacht Spindle Co. kunt komen bekijken en uitproberen. Er is nog wel een (kleine) web shop.  Deze wordt  (in de avonduren) 'gerund vanachter de keukentafel".


Ouder nieuws:

 • Tot 2014 verkocht Spinner Of Yarns  de wol van Schapenpark Goede Hope, het educatief centrum voor speciale en zeldzame schapenrassen. Wegens de sluiting van Goede Hope is een deel van het werk van Spinner Of Yarns - om praktische redenen - beëindigd.
 • De zeldzame en speciale wol van Schapenpark Goede Hope is inmiddels allemaal uitverkocht en zal ook niet opnieuw worden aangeboden.
 • Omdat de zeldzame wolsoorten van Schapenpark Goede Hope ook niet meer beschikbaar zijn voor het cursusmateriaal (zoals de wolabonnementen en de wolpakketten bij spinstarters) zal dit worden aangepast, voor gebruik met andere (goed verkrijgbare) materialen. 

NIEUWS VAN SPINNER OF YARNS