Atelier voor handgesponnen garens en weefwerk.

© 2012 Amino    All Right Reserved  |  Privacy Policy

Spinner Of Yarns

s


Actueel nieuws - 2018

 • In 2018 wordt de verkoop van het merk Schacht Spindle Co gestopt. In januari zijn we daarom gestart met de uitverkoop van de nog aanwezige voorraadartikelen, via de webwinkel.  Omdat dit merk niet meer opnieuw zal worden ingekocht is dit een goed moment om extra in te slaan, voor jezelf of voor een toekomstig geschenk. De aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt, dus alleen bedoeld voor snelle beslissers.
  Uiteraard worden alle artikelen nog steeds geleverd met de normale service van Spinner Of Yarns en de fabrieksgarantie van Schacht Spindle Co. Bekijk het actuele aanbod in de webwinkel.

 

 • Om meer mensen kennis te laten maken met de unieke, maar ook zeer exclusieve garens, die je kunt maken met de wol van jouw eigen hond, kat of konijn biedt Spinner Of Yarns in 2018 (naast custom spinwerk) ook een een aantal all-in opties aan, voor een vaste prijs. ​Lees meer op de pagina garens

 • Er wordt nog gezocht naar een goed alternatief voor het in 2017 beeindigde spinschool programma. Waarschijnlijk zal een deel van het cursusmateriaal in de toekomst beschikbaar worden gemaakt voor zelfstudie. 

Belangrijkste nieuws  uit 2017

 • Na de Landelijke Spindag in oktober heb ik de beslissing genomen om in 2018 geen nieuwe activiteiten en workshops te organiseren. Door de komst van YouTube als 'lesgever' en de toename in het aantal webwinkels, is het aantal cursisten en bezoekers aan Spinner of Yarns de laatste jaren steeds verder afgenomen. Het lesprogramma van de ambachtelijke spinschool is daarom in 2017 beeindigd. Ook zal in worden gestopt met de verkoop van het merk Schacht Spindle Co (spinnewielen, weefgetouwen en andere accessoires).

 • Spinnen in opdracht en de verkoop van  materialen van Louët B.V. gaat gewoon door.

Belangrijkste nieuws uit 2016   

 • Spinner Of Yarns maakt exclusieve, handgesponnen garen en weefwerk. Voor wie zelf wil spinnen en weven worden ook spinnewielen, weefgetouwen en accessoires verkocht van de Louët B.V. en Schacht Spindle Co. De meest gevraagde artikelen vind je in de webwinkel. Producten die je daar niet ziet kunnen op speciaal verzoek ook worden besteld, door relaties van Spinner Of Yarns  (dit zijn: mijn cursisten, de Zeeuwse spinners en de leden van de Landelijke Spingroep en Weefnetwerk). Neem hiervoor contact op via het contactformulier. 


Belangrijkste nieuws uit 2015

 • Het atelier in Hoofddorp was helaas slechts tijdelijk beschikbaar. Daarom spint Spinner Of Yarns haar garens voortaan weer in het 'oude' atelier in Zeeland. Hier is geen showroom meer, voor het uitproberen van spinnewielen en weefgetouwen. Er is nog wel een 
  webwinkel. Deze wordt  (in de avonduren) 'gerund vanachter de keukentafel'.


Ouder nieuws:

 • Tot 2014 verkocht Spinner Of Yarns  alle wol van Schapenpark Goede Hope, het educatief centrum voor speciale en zeldzame schapenrassen. Wegens de sluiting van Goede Hope is Spinner Of Yarns - om praktische redenen - gestopt met de verkoop van zeldzame en speciale schapenwol.
   
 • Omdat de zeldzame wolsoorten ook niet meer beschikbaar zijn voor het cursusmateriaal (zoals de wolabonnementen, spinstarters en de spinschool modules) zal het cursusmateriaal worden aangepast, voor gebruik met andere, goed verkrijgbare materialen. 

NIEUWS VAN SPINNER OF YARNS