Atelier voor handgesponnen garens en weefwerk.

© 2012 Amino    All Right Reserved  |  Privacy Policy

Spinner Of Yarns

s

SPINSCHOOL MODULES

Spinner of Yarns heeft een speciale, eigen  lesmethode ontwikkeld, waarmee je snel beter leert spinnen. ​Een deel van het cursusmateriaal werd speciaal ontwikkeld voor zelfstudie. De methode is gebaseerd op eeuwenoude technieken, maar maakt gebruik van moderne inzichten en materialen. 

Tot 2018 werden de lessen gegeven in de vorm van z.g. "Spinschool Modules", die opbouwen in vaardigheidsniveau van prille beginner naar ver gevorderd.
Doordat je kennis en vaardigheid met elke module toeneemt kun je steeds gemakkelijker precies die garens spinnen, die jij zelf wilt.
Het start èn eindniveau werd in overleg met Spinner Of Yarns bepaald.

lEER sPINNEN BIJ SPINNER OF YARNS

Actueel - AMBACHTELIJKE SPINSCHOOL & PRIVé SPINLESSEN BEEINDIGD.
Wegens afbouw van werkzaamheden wordt voor 2018 geen nieuw cursusprogramma gemaakt en er worden ook geen privé lessen meer gegeven. Op dit moment wordt nog bekeken of een deel van het cususmateriaal ook in de toekomst geschikt kan worden gemaakt voor zelfstudie.


Belangrijk nieuws uit 2017

Door de komst van YouTube als 'lesgever'  is het aantal cursisten van Spinner of Yarns de laatste jaren steeds verder afgenomen en is er simpelweg onvoldoende reden, om de ambachtelijke spinschool van Spinner Of Yarns te blijven voortzetten.

Na de Landelijke Spindag in oktober heb ik daarom de beslissing genomen om mijn werkzaamheden als Spinner Of Yarns af te bouwen in 2018. 


De laatste spinschool modules zijn afgerond en het wolatelier is inmiddels gesloten voor het publiek. De laatste spinnewielen, accessoires  en materialen worden de komende maanden uitverkocht via de webwinkel. 

Ik wil mijn trouwe vrienden, cursisten en klanten door de jaren heen bij deze hartelijk danken voor het getoonde vertrouwen en het plezier dat we samen hebben beleefd aan het spinnen en weven.

Cecile Sarneel

​Spinner Of Yarns


ACTUEEL: ATELIER & SPINSCHOOL GESLOTEN SINDS 1 JANUARI 2018